Dertien weken lang is er op maandag een bijzonder event in de Deventer Schouwburg. Dit zijn lunchbijeenkomsten waarbij een jonge denker, doener of maker reflecteert op het gedachtengoed van Jan Terlouw. Zo wordt een podium geboden aan sprekers met een unieke visie of een briljant idee of u hoort een bevlogen ‘talk’ over een reeds bestaand product of onderneming die bijdraagt aan een duurzame verandering. Een serie inspirerende en interactieve bijeenkomsten onder leiding van een ervaren moderator.

Het programma duurt één uur waarbinnen ruimte is voor een interessante kennismaking onder het genot van een broodje.
De bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Moderatoren

De lunchsessies worden begeleid door ervaren moderatoren, die de dialoog tussen spreker en publiek op een energieke manier vormgeven. En nieuwsgierigheid wordt beloond, want de meest leuke, moeilijke óf vervelende vraag uit het publiek nemen we na afloop nog een keer op met de vraagsteller en krijgt een plek in de podcast.

Eveline van Rijswijk: Eveline van Rijswijk (1988) is programmamaker, presentator, dagvoorzitter, mediatrainer, spreker, theatermaker, wetenschapsjournalist & historica. Als hoofdredacteur en presentator bij het online- & tv-programma Universiteit van Nederland maakte ze honderden video’s met wetenschappers uit allerlei vakgebieden.

Luuk Heezen: Freelance presentator en programmamaker bij o.a. Nooit Meer Slapen (VPRO, Radio 1) en Radiodoc (VPRO, NTR, Radio 1).